DPSHTRR së bashku me Bashkinë Shkodër organizuan një ditë dedikuar plotësisht femijëve, në Javën Evropiane të Lëvizshmërisë!

September 25, 2023

DPSHTRR së bashku me Bashkinë Shkodër organizuan një ditë dedikuar plotësisht femijëve, në Javën Evropiane të Lëvizshmërisë!

Në qytetin e biçikletave, fëmijët pjesëmarrës mësuan rregullat e arta të sigurisë rrugore përmes argëtimit

bashkuar dhurojmë civilizim dhe shumë dashuri për të gjithë fëmijët!