Siguria Rrugore in the road again

November 22, 2023

Në shkollën 9-vjeçare “Shefqet Tançi”, Bulqizë, nxënësit e klasës së pestë, patën mundësinë të mësonin dhe njihnin rregullat e qarkullimit rrugor, përmes praktikave argëtuese në cirkuitin e simuluar nga ekipi i DPSHTRR!

Fushatat tona sensibilizuese mbi sigurinë rrugore janë pjesë e projekteve të shumta të entit, e së shpejti do të kemi kurrikula mësimore të pasuruara e përmirësuara për arsimin parauniversitar.

Mësoni më shumë mbi aktivitetet tona edukative në: https://siguriarrugore.dpshtrr.al/