Rifilloni shkollën me Sigurinë Rrugore!

September 20, 2023

Rifilloni shkollën me Sigurinë Rrugore!

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor uron një vit të mbarë për të gjithë fëmijët që po nisin shkollën!

Si kujdestarët e sigurisë tuaj në rrugë, tashmë, vijmë me një lajm të mirë – https://siguriarrugore.dpshtrr.al

Në web-in e ri të sigurisë rrugore, ju mund të rezervoni orën tuaj edukative dhe ekspertët tanë të sigurisë rrugore do të vijnë në shkollën tuaj për të mësuar së bashku rregullat kryesore për të qëndruar të sigurt në rrugë!

Shkolla është vendi ku ju hapni dyert për udhëtimin drejt njohurive të reja, ndërsa ne jemi këtu për t’ju ndihmuar të udhëtoni të sigurt!