Çfarë i ndodh makinës nëse përdorni filtra të lirë për të errësuar xhamat – N’Timon!

January 15, 2024

Një eksplorim në rrugët e vendit, përmes “N’Timon”. Një emision që sjell aventurë, por edhe edukim. Ofron informacion për sigurinë rrugore, ndërgjegjësimin e përdoruesve të rrugës, jo vetëm si shoferë por edhe këmbësorë. Ajo që nuk mungon për të gjithë ata që janë të apasionuar pas garave, motocikletave dhe makinave, është një panoramë e aktiviteteve më të mëdha të Motosportit në Shqipëri që do vijnë përmes “N’Timon”.