Shqiptari harxhon shumë para, për të blerë targën “NO MONEY” – N’Timon Top News

July 5, 2023

DPSHTRR përshëndet TOP NEWS TV, e grupit të Top Channel, për Sezonin e dytë të Emisionit Edukativ “N’Timon”, me 40 seri të reja, vijim i nismës dhe bashkëpunimit tonë me Fondacionin “Dritan Hoxha”, për ndërgjegjësimin mbi Sigurinë Rrugore, trafikun dhe Lëvizshmërinë e rregullt!

Sektori automotiv, aktivitetet Retro dhe të rejat nga Automotobilizmi e Motosporti do të jenë gjithashtu tema të sezonit të dytë të projektit “N’Timon”! Ftojmë publikun ta ndjekë!