Hapësirë e dedikuar për fëmijët, në Automotive Fair Albania!

November 17, 2023

Në kuadër të Sigurisë Rrugore, fëmijët patën mundësinë në Automotive Fair Albania II, të shëtisin mbi qytetin më të sigurt të ndërtuar për ta. Ku do të mësojnë mbi rregullat e qarkullimit rrugor dhe si të ecin të sigurt në rrugë. Gjithashtu nuk munguan dhe lojrat e ndryshme dhe argëtuese për fëmijët dhe maskotën nga Hamleys.